Info

De egel was verwikkeld in een gevecht met

Lees meer
Uncategorized

Oakley: Het Wereldwijd Geprezen Sportmerk

Oakley staat bekend als het meest toonaangevende sportmerk ter wereld. Olympiërs, professionele atleten en gepassioneerde amateurs, allen omarmen ze de Oakley zonnebrillen. De combinatie van baanbrekende materialen en een stijlvol design maakt het merk geliefd bij zowel mannen als vrouwen.

De Oorsprong van Oakley

In 1975 richtte James Jannard Oakley op, beginnend vanuit zijn garage met slechts 300 dollar startkapitaal. Aanvankelijk verkocht hij alleen motorhandvatten tijdens motorcrossevenementen, die hij “de OAKLEY Grip” noemde. Dit antislipmateriaal werd later in de jaren ’80 het kenmerkende materiaal dat Oakley zonnebrillen populair maakte onder skiërs. De herkenbare ‘O’ die je op de zijkant van de bril ziet, droeg bij aan de groeiende bekendheid van het merk. Dankzij deze ontwikkelingen wist Oakley zijn positie in de sportwereld te versterken. Later breidde het bedrijf zijn assortiment uit naar zonnebrillen, maar ook naar handschoenen, horloges, beschermende kleding en schoenen.

Wat Maakt Oakley Zonnebrillen Bijzonder?

Oakley staat bekend als een merk dat voortdurend innoveert en nieuwe patenten ontwikkelt. Deze innovaties zorgen niet alleen voor een verbeterd draagcomfort, maar ook voor een onderscheidende uitstraling van de Oakley zonnebril collecties.

Enkele van de meest bekende materialen waar Oakley patent voor heeft, zijn onder meer Unobtanium, Plutonite lenzen, O Matter en de Prizm lenzen. Unobtanium zorgt voor antislip eigenschappen van de neuspads en oortips, waardoor de Oakley zonnebril zelfs tijdens intensieve activiteiten op zijn plaats blijft. Plutonite lenzen zijn vervaardigd van hoogwaardig polycarbonaat dat bestand is tegen zware impact zonder te breken. Deze lenzen bieden ook een uitstekend zicht met diepte, scherpte en helderheid, waardoor ze populair zijn bij zowel professionele als amateur sporters. Brillen gemaakt van O Matter zijn licht van gewicht en flexibel, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en zich aanpassen aan de vorm van het gezicht.

De meest recente innovatie van Oakley zijn de Prizm lenzen. Deze technologie verbetert details en contrast, waardoor een optimale visuele ervaring wordt geboden. Met verschillende soorten Prizm lenzen voor diverse sporten en omgevingen, zoals Road, Trail, Field, Golf, Snow, Water en Daily lenzen, is er voor elke activiteit een geschikte lens beschikbaar.

Ontdek de Oakley Collectie bij Sven voor Ogen

Bij Sven voor Ogen vind je een uitgebreide collectie Oakley zonnebrillen die gericht is op het bieden van het beste zicht. Deze collectie is verkrijgbaar met en zonder sterkte, inclusief multifocale opties. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Oakley zonnebril die aan al jouw behoeften voldoet.

Naast functionaliteit hechten we ook waarde aan stijl, daarom bieden we een breed scala aan modellen zodat je er niet alleen goed uitziet, maar ook goed ziet tijdens het sporten of buitenactiviteiten. Kom gerust langs om onze Oakley zonnebrillen collectie te bekijken en te passen. En als je van ver komt of specifieke wensen hebt, maak dan een afspraak zodat we alle tijd hebben om al je vragen te beantwoorden. Of je nu op zoek bent naar een Oakley sportbril of fietsbril, bij Sven voor Ogen ben je aan het juiste adres!

Author Image
admin